Kurs

Kurs 7,5 högskolepoäng • SASH59

The delicate art of eating has many implications for sustainability. Food production and consumption affects the climate, the natural environment and the landscape. Food also affects the sustainability of societies and its individuals. Both bodily functions and length of life is partly determined by how, what, where and when we eat.

Kurstillfälle: höstterminen 2024
Studiesätt: trekvartsfart, dagtid
Kursperiod: 2024-10-15 – 2024-12-06
Kursspråk: engelska

Anmälningskod: LU-E1015
Behörighet: Grundläggande behörighet

Anmälningskod: LU-30503
Behörighet: Grundläggande behörighet

Introduktionsmöte: Tisdagen den 22 oktober kl. 15.15 – 17.00 i LUX:B152

First Admission Round
Internationell ansökan
Höstterminen 2025

Sen anmälan

Öppnar eventuellt april  3

Second Admission Round
Nationell ansökningsomgång
Höstterminen 2025

Anmälan öppnar 17 mars

15
april 2025

SAS-kurser

Intresserad av fler SAS-kurser på engelska? Kolla här!

Sidansvarig: malin.sjobergkansliht.luse | 2020-06-16